Toszkán leves
Az egyik legfinomabb Toszkán olasz leves, amit nem érdemes kihagyni. Hasonlít ízre mint a mi burgonya levesünk, de egy kicsit más azért.
Tejszínes gombamártás
Egyik legfinomabb tejszínes gombamártás, amit a legutóbb ettem. Érdemes kipróbálni, húsok mellé, de tésztás éltelként is kiválló.
Lisztmentes kakaós gesztenyés tekercs
Lisztmentes kakaós gesztenyés tekercs, csak utifűmaghéjjal és dióval készült. Könnyű tészta cukor mentes recept.
Sült gomba koktélparadicsommal
Sült gomba koktélparadicsommal nagyon jó köretnek húsok és rántott zöldségek mellé. A önmagában is egytálételként is elkészíthető.
Parmezános karfiolpogácsa
Ha már végképp nem bírod és pogácsát szeretnél enni, de nem lehet, akkor Parmezános karfiolpogácsa egy tökéletes megoldás.
Almás oroszkrém torta
Almás gyönyör ez a torta, ízvilága a krémnél olyan mint az oroszkrém torta, Nagyon hasonlít ízre, összeházasítottam őket és nagyon finom lett.
Parmezános karfiolkrémleves
Parmezános ízbomba karfiolkrémleves. Inspirálódtunk egy picit a külföldi receptekből, főleg Jamie Oliver receptjét egy picit átalakítva készítettük el.
Almás diós kuglóf
Hozzávalók: 250 g teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt150 g vaj / kókuszolaj200 g cukor / 5 evokanal 1:4 eritrit:stevia3 db tojás3 db alma reszelve / kis kockára darabolva1 cs sutőporizlés szerint fahéj50 g mazsola100 g durvára darált dió1/2 citrom leve1 vaniliarúd...
Répatorta
Hozzávalók: 8 db tojás200 g örölt dió100 g mandula3 db nagyobb répa1 db bio narancs leve és héja1 db bio citrom leve és héja1 tk fahéj1 tk gyömbér40 g eritrit, stevia 1:4 (kb. 2 púpozott evőkanál)1 tk sütőpor1 vaniliarúd kikapart belseje2 db alma Elkészítés: Kisebb...