bijoamijo-emblema
Almás diós kuglóf

Almás diós kuglóf

Hozzávalók: 250 g teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt150 g vaj / kókuszolaj200 g cukor / 5 evokanal 1:4 eritrit:stevia3 db tojás3 db alma reszelve / kis kockára darabolva1 cs sutőporizlés szerint fahéj50 g mazsola100 g durvára darált dió1/2 citrom leve1 vaniliarúd...

bővebben
Répatorta

Répatorta

Hozzávalók: 8 db tojás200 g örölt dió100 g mandula3 db nagyobb répa1 db bio narancs leve és héja1 db bio citrom leve és héja1 tk fahéj1 tk gyömbér40 g eritrit, stevia 1:4 (kb. 2 púpozott evőkanál)1 tk sütőpor1 vaniliarúd kikapart belseje2 db alma Elkészítés: Kisebb...

bővebben