bijoamijo-emblema
Almás diós kuglóf

Almás diós kuglóf

Hozzávalók: 250 g teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt150 g vaj / kókuszolaj200 g cukor / 5 evokanal 1:4 eritrit:stevia3 db tojás3 db alma reszelve / kis kockára darabolva1 cs sutőporizlés szerint fahéj50 g mazsola100 g durvára darált dió1/2 citrom leve1 vaniliarúd...

bővebben
Répatorta

Répatorta

Hozzávalók: 8 db tojás200 g örölt dió100 g mandula3 db nagyobb répa1 db bio narancs leve és héja1 db bio citrom leve és héja1 tk fahéj1 tk gyömbér40 g eritrit, stevia 1:4 (kb. 2 púpozott evőkanál)1 tk sütőpor1 vaniliarúd kikapart belseje2 db alma Elkészítés: Kisebb...

bővebben
Eredeti svéd húsgolyó – Ikeás

Eredeti svéd húsgolyó – Ikeás

Mindenki által szeretett húsgolyó. Az ikea nem is olyan rég kiadta a saját svéd húsgolyó receptjét, ami futótűzként terjedt az interneten, mivel nagyon sokan kedvelik. Nekünk is az egyik kedvenc ételünk, de mi egy picit másképp csináljuk eltérés csak a töltelékben...

bővebben
Brokkoli és karfiol rakottas

Brokkoli és karfiol rakottas

Hozzávalók: 1 kg brokkoli és karfiol 6 db tojás 1 marék kocka bacon 1 fej hagyma 2 tk pirospaprika 3 dl tejföl 15 % Elkészítés: A brokolit és a karfiolt forrásban lévő vízbe teszük, a vizbe sót teszünk, a karfiolt és a brokkolit kb 10 percig kicsit forralni kell....

bővebben