Hozzávalók:
Elkészítés
Egy nagy serpenyőben közepes lángon melegítsünk olajat. Adjuk hozzá a hagymát, zellert, sárgarépát és gombát, és időnként kevergetve főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak és a folyadék nagy része el nem forr, ez kb. 6–8 perc.
Egy nagy tálban krumplinyomóval vagy egy konyhai robotgéppel a csicseriborsót pépesítjük, addig amíg egy massza nem lesz belőle (kicsit durvábra kell hagyni).
A csicseriborsó masszához adjuk hozzá főtt zöldségeket, a zsemlemorzsát, a petrezselymet, a szójaszószt és a Worcestershire szószt a ketchupot és a barbecue szószt. Fűszerezzük paprikával, sóval és borssal, és addig keverjük, amíg az összes összetevő el nem keveredik.
Melegítsük elő a sütőt 200 ° -ra, és béleljünk ki egy kenyérsütő formát sütőpapírral, vagy ha nincs egyszerűen növényi vajjal vajazzuk ki.
Tegyük át a csicseriborsó-keveréket az elkészített kenyérsütőbe. Sima tetejét, megkenhetjük egy kis ketchup és barbecue szósz keverékével kb. 60 percig sütjük.
Hűlni hagyjuk, majd tálaláskor petrezselyemmel díszítjük.