bijoamijo-emblema

Sült gomba koktélparadicsommal

Szerző: BiJóAmiJó Andi

2021.12.22.

Hozzávalók:

500 g csiperkegomba

500 g koktélparadicsom

3 gerezd fokhagyma

1 teáskanál kakukkfű

5 dkg vaj

Só, bors

Elkészítés:

Egy serpenyőben vajon pirítsuk meg a fokhagymát és a kakukfűvet. A gombát pucoljuk meg, a paradicsomokat mossuk meg és vágjuk félbe. Egy üvegtálba tegyük bele a szeletelt  gombát a félbe vágott paradicsomokat a vajas, fokhagymás, kakukkfüves szószt  önsük rá, sózzuk, borsozzuk, keverjük össze és 180 fokos előmelegített sütőbe 25 perc alatt süssük meg.

Alapötlet forrása

Parmezános karfiolpogácsa és sült gomba koktélparadicsommal

Parmezános karfiolpogácsa és sült gomba koktélparadicsommal